Over Balance is Key

Geen enkele levensweg gaat in een rechte lijn van begin tot eind. Dat je vanaf het eerste moment dat je weet wat je gaat doen in je leven er ook precies zo komt zoals bedacht zonder obstakels. Tuurlijk, sommige mensen hebben een droom, een visie of een groot verlangen om in een bepaalde branche of beroepsgroep terecht te komen, maar ook die weg daar naartoe, verloopt niet recht, vlekkeloos of gemakkelijk. Net als je denkt dat je de wind mee hebt ervaar je tegenslag, moet je uitwijken of zelfs een hele andere kant op.

Mijn naam is Tim Hermsen, oprichter van Balance is Key. En dat stukje over een levensweg die niet in een rechte lijn ergens heengaat, dat is ook zeker op mij van toepassing. Want, ondanks dat ik weet dat ik al mijn hele leven de gave heb van magnetiseren in combinatie met helder voelend zijn, heb ik pas recent het besef gekregen hoe krachtig de gave wel niet is en dat het tijd is om deze gave ook in te zetten voor mijn medemens. En dit kwam niet vanzelf.

Ik moest eerst zelf weer in mijn kracht gezet worden en loskomen van gebeurtenissen in mijn leven die me klein hielden. Kleindenkend, zonder vertrouwen, levend in angst. Komen tot volle potentie zat er op die manier niet in. En nu, nu ik heb afgerekend met alles wat mij tegenhield, kom ik er pas echt achter wat voor een potentie ik en wij als mens bij ons dragen. Ieder op zijn of haar eigen manier met gekregen talenten en gaven. Dit is precies wat ik ook voor jou wil en kan betekenen.

Op de pagina behandelingen lees je meer over wat ik voor je kan betekenen op gebied van fysieke of mentale klachten, maar hieronder even een beeld van wat magnetiseren is en wat het kan doen.

Magnetiseren. Wat is het en wat doet het?

Er is niet één exacte definitie die magnetiseren kan omschrijven of uitleggen. In het woordenboek komen je termen tegen als: Bezielend werken, een sterke invloed uitoefenen, geneeswijze, energetisch lichaamswerk, overbrengen van universele energie.

Als ik er dan een paar mooie zinnen van moet maken: Magnetiseren is een vorm van handoplegging. Bij magnetiseren wordt universele energie doorgegeven die het zelf herstellend vermogen van het menselijk lichaam stimuleert. Een magnetiseur brengt deze energie over op een ander persoon en gebruikt zijn/haar handen om de energie over te brengen.

Om deze reden is magnetiseren breed in te zetten om klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied te verlichten of zelfs te verhelpen. Vanuit holistische perspectief hoeft een bepaalde klacht niet zijn oorsprong te vinden op de plek waar we die rationeel gezien zouden bedenken. Pijn in de schouders, komt vanuit de schouders, toch? Niet bepaald. En door middel van het magnetiseren kunnen we niet alleen de symptomen verlichten maar ook tot de bron van het probleem komen en daar ook op behandelen.

De bron van het probleem of de problemen kunnen bijvoorbeeld onverwerkte emoties zijn, ongezonde patronen, trauma(‘s) uit het verleden of andere gebeurtenissen die zich binnenin opslaan en niet verwerkt worden. Dit stapelt zich op zonder dat je het verwerkt, en uiteindelijk kan dit je letterlijk blokkeren. Jouw levensenergie wordt letterlijk geblokkeerd. Deze blokkades die jou hinderen kunnen zich gaan uiten door pijnklachten, erge vermoeidheid, onzekerheid, letterlijk en vaker ziek worden, burn-out, depressie, enzovoort. Ook symptomen die je niet direct koppelt aan een gebeurtenis in een ver verleden.

Dit alles zorgt ervoor dat jouw zelf herstellend vermogen, dus het vermogen van jouw lichaam, levensenergie, niet meer goed of zelfs helemaal niet meer werkt.

Wat kun je verwachten?

Tijdens behandelingen in mijn praktijk kan ik je helpen om jouw zelf herstellend vermogen weer zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Daarnaast hef ik blokkades op die ervoor zorgen dat jouw levensenergie niet goed stroomt met alle gevolgen zoals beschreven. De uitwerking van de behandeling vertaald zich dus in het verlichten van symptomen en het stimuleren van herstel. Dit draagt uiteindelijk bij aan verlichting van klachten, meer in balans komen, rust, minder pijn of zelfs pijn vrij, herstel en soms zelfs genezing.

De uitwerken van een behandeling is op een ieder anders. Het is dus niet zo dat iedereen exact hetzelfde ervaart en ook niet exact hetzelfde hersteld. Ervaringen zijn vaak warm worden van de behandelde plek, of juist heel koel, tintelingen waar klachten zich uiten, moe / slaperig worden door een weldaad aan rust, ontspanning of er komen juist emoties los. En soms, soms is er geen directe fysieke of mentale ervaring wat overigens niet betekend dat de behandeling niet werkt. Uitgestelde sensatie of uitwerking is ook gewoon iets wat voorkomt. De behandelingen kunnen nooit een negatief effect hebben en kunnen geen kwaad! Ze dragen bij aan innerlijke rust en kwaliteit van leven.

Kijk op de pagina behandelingen bij welke uiteenlopende klachten ik zou kunnen helpen. Staat jouw klacht er niet tussen? Grote kans dat ik jou gewoon heel goed kan helpen! Schroom dus niet even contact op te nemen. Laten we ervoor zorgen dat je weer in je kracht komt te staan!

Een laatste ontzettend belangrijke toevoeging. Mijn behandelingen zijn complementair aan de reguliere zorg. Stop dus nooit een behandeling bij een (Huis)arts of specialist! Bij klachten adviseer ik altijd om hiervoor ook een arts of specialist te raadplegen en niet alleen mijn behandeling als oplossing of remedie te zien.